Slogan hier

Algemene voorwaarden

Welkom bij www.cusokasports.com

De volgende Algemene voorwaarden zijn van toepassing op uw gebruik van deze website. Ze beschrijven je rechten en verantwoordelijkheden. Als u op deze website surft, bezoekt of winkelt, stemt u ermee in gebonden te zijn aan deze algemene voorwaarden. Als u het niet eens bent met deze algemene voorwaarden, gebruik deze website dan niet. In de context van deze website betekent "wij" en "ons" www.cusokasports.com en "u" betekent u, de klant of gebruiker van deze website.

Deze algemene voorwaarden vormen samen met uw bestelling het volledige contract tussen u en ons voor de levering van producten. Er zijn geen andere Algemene voorwaarden van toepassing. Het contract kan niet worden gewijzigd tenzij we ermee instemmen het schriftelijk of per e-mail te wijzigen.

www.cusokasports.com behoudt zich het recht voor om op elk moment wijzigingen aan te brengen in deze Algemene voorwaarden vanwege frequente wijzigingen in internettechnologie en toepasselijke wetgeving. Daarom moet u deze Algemene voorwaarden van tijd tot tijd raadplegen voor dergelijke wijzigingen.

Beveiliging

Wanneer u uw persoonlijke gegevens registreert om een ​​bestelling te plaatsen, wordt een beveiligde server gebruikt. Secure Sockets Layer (SSL) codeert de informatie die u via deze website verzendt. We geven geen garantie met betrekking tot de sterkte of effectiviteit van die versleuteling en www.cusokasports.com is niet verantwoordelijk voor gebeurtenissen die het gevolg zijn van ongeoorloofde toegang tot de informatie die u verstrekt.

Productbeschrijvingen

We doen er alles aan om zo nauwkeurig mogelijk te zijn bij het beschrijven van producten op deze website. We garanderen echter niet dat productbeschrijvingen of andere inhoud van deze website juist, volledig, betrouwbaar, actueel of foutvrij zijn.

Eventuele verklaringen, garanties of convenanten met betrekking tot producten waarnaar wordt verwezen op deze website zijn onderworpen aan, onderworpen aan, en zoals vermeld in de van toepassing zijnde overeenkomst met betrekking tot het leveren daarvan.

Producten bestellen

U kunt een bestelling plaatsen door het bestelformulier in te vullen op www.cusokasports.com

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, wordt u geacht een aanbieding te hebben gedaan om het product of de producten te kopen die u hebt gekozen op basis van deze Algemene voorwaarden.

We sturen u per e-mail een bestellingsnummer nadat we uw aanbod om het product / de producten te kopen hebben ontvangen.

We zullen u op de hoogte stellen wanneer we uw bestelling verwerken door u een e-mailbevestiging en belastingfactuur toe te sturen. Uw aanbieding kan alleen door ons worden geaccepteerd nadat het onze interne validatieprocedures heeft doorstaan, om creditcard- of betalingsfraude te voorkomen.

We behouden onze absolute discretie om service te weigeren, accounts te beëindigen, inhoud te verwijderen of bewerken of bestellingen te annuleren. Als wij om welke reden dan ook uw bestelling niet kunnen verwerken of accepteren nadat de betaling is ontvangen, nemen we per e-mail of telefonisch contact met u op.

Levering van producten

U ontvangt een geschatte levertijd wanneer u uitcheckt vanaf het plaatsen van uw bestelling. De geschatte levertijden zijn op werkdagen - maandag tot en met vrijdag, met uitzondering van feestdagen. Normale levering is binnen 3 tot 7 werkdagen na de datum van betaling van uw bestelling.

We doen er alles aan om uw product binnen de geschatte levertijd te leveren. De werkelijke levertijden kunnen veranderen als gevolg van veranderingen in het aanbod of omstandigheden buiten onze controle.

We raden u aan het gedeelte 'Klanten Login' op onze website te bezoeken om de bezorgstatus van uw producten te bekijken. Als uw product (en) niet binnen de geschatte levertijd zijn gearriveerd, neem dan contact met ons op.